Apurahan haku avautui Päijät-Hämeen ja Lahden seudun kehittämistä tukeviin opintoihin ja tutkimukseen

Helsingin yliopiston Lahden rahastosta jaetaan v. 2019 HY:n perustutkinto-opiskelijoille, tohtorikoulutettaville tai tutkijoille enintään yhteensä 8 kappaletta 2000 euron apurahoja Lahden seudun ja Päijät-Hämeen kehittämistä tukeviin opintoihin ja tutkimukseen.

Lue lisää

Kampanja käyntiin – haasta itsesi arjen tekoihin

Päijät-Hämeen liiton ilmasto- ja energiatyön edistämiskampanja käynnistyi tänään. Kampanjan tavoitteena on edistää ilmasto- ja energiatyötä maakunnassa sekä aktivoida asukkaita ja muita toimijoita kantamaan kortensa kekoon. Kampanjassa muun muassa kannustamme asukkaita arjen tekoihin jakamalla Sitran 100 (+ 2) fiksua arjen tekoa 102 päivän ajan Facebookissa.

Lue lisää

Päijät-Hämeen ilmastotyöhön vauhtia suurhankkeesta

Päijät-Häme on saanut 430 000 euron EU-rahoituksen alueella tehtävään ilmasto- ja energiatyöhön. Lisäksi hanketta rahoittavat kunnat ja Päijät-Hämeen liitto. Euroopan komission Suomelle myöntämä kokonaisrahoitus ilmastonmuutoksen hillinnän edistämiseen on 9,1 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Missä mennään kiertotaloudessa – kansainvälinen seminaari Lahdessa 1.2.2019

Lahden Sibeliustalossa järjestetään perjantaina 1.2.2019 korkeatasoinen englanninkielinen kiertotalousaiheinen seminaari, jossa paneudutaan kiertotalouden esteiden poistamiseen eri toimijoiden näkökulmista.

Lue lisää

Future of Europe –konferenssi 31.1.2019 Lahdessa

Vuosi 2019 tulee olemaan ratkaiseva vuosi Euroopan tulevaisuudelle ja Itämeri-yhteistyölle: toukokuussa järjestetään Euroopan parlamentin vaalit, määräaika Brexit-sopimuksen aikaansaamiseksi umpeutuu, EU:n Itämeri-strategia päivitetään ja neuvottelut EU:n vuoden 2020 jälkeisestä budjetista ja politiikasta jatkuvat.

Lue lisää

1 2 3 68