6.4.2016 - 7.4.2016

Ajankohtaista EU:n Itämeri-strategiasta, arktisesta yhteistyöstä ja INTERREG/ENI CBC –ohjelmista

Marko Mälly - 02.03.2016

Tervetuloa kansalliseen infotilaisuuteen 6.-7.4.2016 ympäristöministeriön Pankkisalissa (Aleksanterinkatu 7, Helsinki)

Kaksipäiväisessä infotilaisuudessa tarkastellaan Suomen Itämeri-yhteistyötä ja arktista yhteistyötä sekä näitä tukevia EU:n rajayhteistyöohjelmia.

6.4. ohjelma keskittyy EU:n Itämeri-strategian ajankohtaisiin asioihin sekä Itämeren alueen INTERREG-ohjelman toiseen hakukierrokseen. Lisäksi keskustellaan kansallisten rakennerahasto-ohjelmien panoksesta Itämeri-strategian toteutukseen.

7.4. ohjelma keskittyy koko EU:n kattavan INTERREG EUROPE -ohjelman toiseen hakuun sekä arktisen alueen yhteistyön ajankohtaiskuulumisiin. Pohjoinen periferia ja Arktis -ohjelman neljättä hakua sekä ENI CBC -ohjelmien käynnistymistä käydään läpi.

Tilaisuus on suomenkielinen, maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Osallistua voi molempiin tai vain toiseen päivään.

Ilmoittautuminen 29.3.2016 mennessä. HUOM! Ilmoittautuminen voidaan joutua sulkemaan ennen määräaikaa (n. 120 paikkaa/päivä).

Lisätietoa ohjelmasta ja ilmoittautuminen
Centrum Balticumin sivuilla

Tilaisuutta on mahdollista seurata myös webcasting-lähetyksenä. Tallenne lähetyksestä sekä tilaisuuden materiaalit julkaistaan tilaisuuden jälkeen.

Tervetuloa!

Lisätiedot:
harry.ekestam@tem.fi (ohjelma),
miitta.eronen@centrumbalticum.org (ilmoittautuminen)

 

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä ympäristöministeriö, ulkoasiainministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö sekä Centrum Balticum.