4.5.2016 - 4.5.2016

Markkinapäivän kansainväliset iltapäiväkahvit: rahoitusta mm. kotouttamistoimenpiteisiin

Marko Mälly - 02.03.2016

Tervetuloa keskiviikkona 4. toukokuuta 2016 kello 13.00 – (15.00) markkinapäivän kansainvälisille iltapäiväkahveille Fellmanniaan! Tilaisuus järjestetään luokkatiloissa 328-329 (3. krs.), Kirkkokatu 27, Lahti.

Teemanamme on maahanmuutto ja kotouttaminen. Millaisia mahdollisuuksia erilaiset EU:n rahoitusohjelmat tarjoavat mm. kotouttamistoimenpiteiden toteuttamiseen? Käymme läpi millaisia projektitarpeita osallistujilla on, ja miten CIMO:n ohjelmat voivat auttaa tavoitteisiin pääsemisessä.

Mauri Uusilehto ja Terhi Liintola, vastaavat asiantuntijat CIMO:sta (Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus) kertovat ja vastaavat kysymyksiin, millaisia mahdollisuuksia esimerkiksi Erasmus +, Sport, Luova Eurooppa ja Kansalaisten Eurooppa –ohjelmat tarjoavat projektitoimintaan. CIMO:n asiantuntijat vastaavat toki muitakin teemoja sivuaviin projektiaiheisiin kysymyksiin.

Keskustelemme projekti-ideoista, -tarpeista ja –aihioista myös pienryhmissä.

Tausta-aineistona Päijät-Hämeen viime syksynä valmistunut uusi Maahanmuutto-ohjelma 2016-2020, mikä listaa joukon toimenpide-ehdotuksia toteuttavaksi maakunnassa.

Tarjolla perinteisesti pullaa ja kahvia mutta myös terveellisiä smoothieita ja hedelmiä. Kahvituksen järjestämiseksi ilmoittauduthan sähköpostilla osoitteeseen asta.kortesaari@paijat-hame.fi viimeistään 29.4.2016.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä CIMO, Lahden ammattikorkeakoulun OSSI – osaaminen esiin –projekti ja Päijät-Hämeen liitto

Lisätietoja

Marko Mälly
Erityisasiantuntija/kansainväliset asiat
puh. 044 3719 438  marko.mally(a)paijat-hame.fi