12.11.2018

SOTEUTTAMO 2.0

Maija Väkeväinen - 31.10.2018

Aika: 12.11.2018 klo 15.00 – 19.00
Paikka: Puusepänverstas, Sibeliustalo, Lahti

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista 5.11.2018 mennessä TÄSTÄ.

Kutsu ja ohjelma

Tilaisuuden tavoitteena on tuoda ajankohtaista tietoa sote-yhteistyöstä, sen haasteista ja mahdollisuuksista eri näkökulmista, luoda tiivis vuorovaikutus eri toimijoiden välillä, innostaa avoimeen yhteistyöhön ja innovaatiotoimintaan sekä saada aikaan kehittämisideoita työpajoissa.

 

MIKÄ SOTEUTTAMO 2.0?

Soteuttamo on alun perin Sitran ja kuntatoimijoiden kehittämä sosiaali- ja terveysalan uudistumisen ja verkostojen kehittymisen työkalupakki. Nyt tätä menestyksekästä konseptia hyödynnetään yhdessä Työ- ja elinkeinoministeriön, Suomen yrittäjien ja Hyvinvointialan liiton yhdessä toteutettavan maakuntakiertueen konseptina. Tavoitteena on luoda tiivis vuorovaikutus eri toimijoiden välille. Maakunnissa järjestettävien tilaisuuksien lisäksi Soteuttamo-konsepti tarjoaa tietoa tuottajien tueksi uutiskirjeen ja erilaisten selvitysten, oppaiden tai katsausten muodossa www.soteuttamo.fi .

Toivomme mukaan toimijoita niin yksityiseltä, julkiselta kuin kolmanneltakin sektorilta. Rohkaisemme myös sote-alan ulkopuolisia toimijoita tuomaan uusia ajatuksia ja hyppäämään sote-alan palveluiden kehittämisen maailmaan. Tule kohtaamaan vastaavien kysymysten kanssa painivia toimijoita. Yhdessä löydämme helpommin ratkaisuja

Yhteistyössä: Sitra, Työ- ja elinkeinoministeriö, Suomen Yrittäjät, Päijät-Hämeen liitto sekä HYVÄ-hanke.