Hyvää alkavaa itsenäisyyden juhlavuotta!

Maija Väkeväinen - 30.12.2016

Suomi 100 -juhlavuosi käynnistyy näyttävästi pääkaupungissa uudenvuoden aattona ja juhlallisuuksiin voi osallistua koko päivän klo 12 lähtien Helsingin keskustassa ja seurata illalla myös tv:n ääressä. Mannerheimintiellä tanssitaan ja tapahtumat levittyvät Töölönlahden läheisyyteen. Esiintyjiä ovat mm. Saara Aalto, Robin, Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Paula Koivuniemi, Alma, Remu Aaltonen ja Hurriganes sekä Michael Monroe – ja monia muita. Tutustu laajaan ohjelmaan.

Paikalle menijöille lisätietoja poikkeusjärjestelyistä ja muuta ohjeistusta.

 

Tulossa on ennen näkemätön juhlavuosi

Jokainen suomalainen voi osallistua monin eri tavoin. Mutta mitä sitten on tulossa? Pysyt kartalla seuraamalla verkkosivuja ja sosiaalista mediaa.  Vuoden ohjelma päivittyy lähes päivittäin ja seurannassa auttaa kun käyt tykkäämässä vaikka facebook-sivuistamme. Ja jos et käytä sosiaalista mediaa, tutustu verkkosivuihin.

www.suomifinland100.fi

https://www.facebook.com/suomifinland100/?fref=ts


Päijät-Hämeen Suomi 100:

https://www.facebook.com/suomi100ph/

www.suomi100ph.fi

Päijät-Hämeen nettsivuille on tulossa alkuvuodesta myös tapahtumakalenteri.

 

Sinustakin Suomen kasvot!

Nyt voit tehdä itsestäsi hauskan sinivalkoisen piirroskuvan uuden Suomen kasvot -sovelluksen avulla. Sitä varten luotu kuvituskuosi, joka koostuu sinivalkoisista piirrosmaisista kasvokuvista. Kohta Suomen kasvoja pilkahtelee kaikkialla!

Löydät Suomen kasvot -sovelluksen osoitteissa suomenkasvot.fi.

Piirroskuvan tekeminen on helppoa. Se ei vaadi erillisen sovelluksen lataamista omalle laitteelle, vaan kuva syntyy helposti verkossa ja voit muokata sitä neljän erilaisen filtterin avulla. Tallenna kuva itsellesi, käytä sosiaalisen median profiilissasi ja jaa ystäviesi iloksi!

Juhlavaa Suomi100 vuotta – juhlitaan sitä Yhdessä!

maija_kasvot

Maija Väkeväinen
Suomi 100 aluekoordinaattori
maija.vakevainen@paijat-hame.fi