Kampanja käyntiin – haasta itsesi arjen tekoihin

Maija Väkeväinen - 15.01.2019

Päijät-Hämeen liiton ilmasto- ja energiatyön edistämiskampanja käynnistyi tänään. Kampanjan tavoitteena on edistää ilmasto- ja energiatyötä maakunnassa sekä aktivoida asukkaita ja muita toimijoita kantamaan kortensa kekoon. Kampanjassa muun muassa kannustamme asukkaita arjen tekoihin jakamalla Sitran 100 (+ 2) fiksua arjen tekoa 102 päivän ajan Facebookissa.

Kampanja on osa Päijät-Hämeen liiton ilmasto- ja energiatyön edistämishanketta, jolla vauhditetaan kansallisen energia- ja ilmastostrategiatyön etenemistä kunnissa ja maakunnassa. Hankkeessa tuotetaan opastusta kuntien, pk-yritysten ja kansalaisten energia- ja ilmastotyön eli energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian käytön edistämiseen. Järjestämme kevään mittaan niin asukkaille kuin kunnillekin suunnattuja tilaisuuksia ja työpajoja, tarjoamme energianeuvontaa sekä näymme erilaisissa tapahtumissa.

Kampanjan myötä on avautunut uusi Ilmasto ja energia Päijät-Häme Facebook-sivu www.facebook.com/philmasto/ . Sivulla jaetaan muun muassa 102 fiksua arjen tekoa, tiedotetaan hankkeen tilaisuuksista sekä jaetaan ajankohtaisia aiheita. Käy tykkäämässä sivusta; haasta itsesi ja lähipiirisi vähentämään hiilijalanjälkeä arjen teoilla!

Tervetuloa tekemään Ilmastonystävän tekoja 14.2. klo 15–17! Kaikille avoimen tilaisuuden aiheina ovat aurinkosähkön yhteishankinta, oma energiankulutus ja säästömahdollisuudet sekä kestävä liikkuminen. Lisätietoja tilaisuudesta tulossa lähiaikoina.

 

Lisätietoja

Johanna Snell, energianeuvoja
johanna.snell(a)paijat-hame.fi  puh, 044 077 3637