Kesällä duuniin! Maakunnan nuorille kesätöitä

Juha Hertsi - 07.12.2015

Lahtelainen Matkalla duuniin! -tuoteperhe  saa maakunnallisen laajennuksen Kesällä duuniin!

Kesällä duuniin! -sivusto tarjoaa yrityksille ja nuorille kohtaamispaikan kesätöiden tarjoamiseen ja etsimiseen. Sivusto on avoin ja maksuton kaikille Päijät-Hämeen yrityksille ja nuorille. Sivusto avautuu tammikuun alussa.

Yrittäjät: Kesällä duuniin! -sivuston ilmoitustaulu lanseerataan Kesätyötreffit -tapahtumassa kauppakeskus Triossa 24.2.2016. Ilmoittautumisia tapahtumaan vastaanottaa ja lisätietoja antaa Noora Kaukonen noora.kaukonen@te-toimisto.fi. Ellet pääse mukaan tapahtumaan, voit olla tapahtuman hengessä mukana tarjoamalla kesätyöpaikkaa Kesällä duuniin! -sivustolla. Yrityksesi kesätyöilmoituksen voit jättää sähköpostilla jo nyt info@kesalladuuniin.fi tai vuoden alusta alkaen osoitteessa www.kesalladuuniin.fi. Kesätyöilmoitukset tulevat näkyville sekä Kesällä duuniin! -sivustolle että TE-palveluiden verkkosivuille.

Nuoret: Tule paikalle Kesätyötreffeille kauppakeskus Trioon 24.2.2016 tutustumaan kesätöitä tarjoaviin yrityksiin. Pääset myös ensimmäisten joukossa tutustumaan Kesällä duuniin! -sivustolle jätettyihin kesätyöilmoituksiin, sillä ilmoitukset julkaistaan Kesätyötreffeillä.

Yhteistyössä mukana: Lahden Yrittäjät, Päijät-Hämeen Yrittäjät, Hämeen kauppakamari, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy, Päijät-Hämeen liitto, Hämeen TE-toimisto, Lahden kaupunki, Lahden nuorisopalvelut ja Ohjaamo Lahti

Lisätietoja: Kesällä duuniin! -tiimi, 044 4164493 tai info@kesalladuuniin.fi

http://www.matkalladuuniin.fi/tietoa/ajankohtaista/kesalla-duuniin