Muutosjohtajat maakuntakierroksella Heinolaan

Maija Väkeväinen - 24.02.2017

Maakuntauudistuksen muutosjohtaja Pauli Harju, sote-uudistuksen muutosjohtaja Sinikka Salo sekä eri ministeriöiden edustajat vierailevat tämän kevään aikana tulevien maakuntien alueilla keskustelemassa sote- ja maakuntauudistuksesta paikallisten toimijoiden kanssa. Päijät-Hämeen tilaisuus järjestetään 15.3.2017 Vierumäellä.

Maakuntavierailun teemana on Sote ja monialainen maakunta. Vierailun tarkoituksena on tukea uudistuksen alueellista valmistelua. Tilaisuudessa käydään läpi ajankohtaisia asioita valtakunnallisesta valmistelusta. Vierailun aikana käsitellään uuden maakunnan perustamista ja maakunnalle kuuluvien palvelujen järjestämistä.

 

Muutosjohtajien maakuntavierailu Päijät-Hämeessä

Aika: keskiviikko 15.3.2017 klo 9 – 12

Paikka: Suomen Urheiluopisto, Urheiluhalli/auditorio (Kaskelantie 10, 19120 Vierumäki)

Ilmoittaudu: viimeistään 6.3.2017 http://alueuudistus.fi/muutosjohtajien-maakuntavierailut-2017

Kenelle tarkoitettu: asiasta kiinnostuneet ja erityisesti henkilöt, jotka ovat mukana sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa.

Muutosjohtajat Harju ja Salo esittelevät ajankohtaiset asiat uudistuksen valmistelusta ja paikallista valmistelutilannetta esittelevät maakuntajohtaja Jari Parkkonen ja muutosjohtaja Jouko Isolauri.Tilaisuudessa on mukana asiantuntijoita sosiaali- ja terveysministeriöstä, valtiovarainministeriöstä, sisäministeriöstä, työ- ja elinkeinoministeriöstä, ympäristöministeriöstä sekä maa- ja metsätalousministeriöstä.

 

Lisätietoja:

Ville Majala, projektikoordinaattori, ville.majala@paijat-hame.fi puh. 044 0773 160