Päijät-Hämeen liitto hakee Sote- ja maakuntaudistuksen MUUTOSJOHTAJAA.

admin - 18.09.2017

Päijät-Hämeeseen haetaan Sote- ja maakuntaudistuksen MUUTOSJOHTAJAA.

Päijät-Hämeen liitto hakee maakunnan sote- ja maakuntauudistuksen ja uuden maakunnan toiminnan käynnistämisen esivalmistelusta vastaavaa muutosjohtajaa ohjaamaan ja koordinoimaan maakuntauudistusta Päijät-Hämeessä. Muutosjohtajan tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä tehtäväalueeseen, käytännössä osoitettua johtamistaitoa sekä muutos-, projekti- ja prosessiosaamista. Lisäksi eduksi luetaan julkishallinnon osaaminen, kuntasektorin ja/tai valtionhallinnon tuntemus sekä konkreettiset näytöt muutosprosessin johtamisesta.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja se kestää 31.12.2019 asti. Tehtävä täytetään sillä edellytyksellä, että maakuntauudistus etenee rahoituksen ja lainsäädännön suhteen etukäteen suunnitellulla tavalla. Hakuaika päättyy 2.10.2017 klo 15. Hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteella Hämeenkatu 9 15110 Lahti tai toimisto@paijat-hame.fi . Työnantajana toimii Päijät-Hämeen liitto.

Päijät-Hämeen liitto vastaa maakunnan aluekehityksestä ja seutusuunnittelusta. Liiton toimialaan kuuluu myös maakunnan edunvalvonta sekä erilaiset vapaaehtoiset tehtävät. Liitto toimii maakunnan kehittämisen keskuksena. Se ajaa maakunnan, sen kuntien, väestön ja elinkeinoelämän etuja, tuottaa tutkimuksia, suunnitelmia ja selvityksiä.

Työ alkaa: mahdollisimman pian

Palkkaus: voit esittää palkkatoiveen

Haku päättyy:  2.10.2017 klo 15                     

Työsuhteen kesto: Määräaikainen

Työn luonne: Kokoaikatyö

 

Yhteystiedot:

Johtaja Jarmo Paukku

puh. 0295 025 083

jarmo.paukku@ely-keskus.fi

 

Hallintojohtaja Jari Paakkunainen

puh.044 371 9455

jari.paakkunainen@paijat-hame.fi