Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäminen

Maija Väkeväinen - 19.08.2015

Projektiaika:

1.4.2014 – 30.6.2015: Huom! Hankkeelle on myönnetty 3 kk mittainen jatkoaika kehittämistoimenpiteiden loppuun saattamiseksi. Hanke päättyy 30.9.2015. Rinnakkain jatkohankkeen aikana on käynnistynyt sote-hankkeen valmistelun tuloksena käynnistynyt uusi maakunnallinen kehittämishanke – Palvelutorin käyttöönotto Päijät-Hämeessä. Lisää tietoja verkkosivuiltamme

Tavoite:

Tavoitteena on toteuttaa kuntien ja palveluiden tuottajien kanssa yhteistyössä konkreettisia toimenpiteitä, joilla taataan riittävät ja laadukkaat sosiaali- ja terveyspalvelut Päijät-Hämeessä kuntien maksukykyä vastaavasti. Tavoitteet jakautuvat kahteen toimintalinjaan: 1. Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveyspalvelujen taloudellisuuden, tuottavuuden ja vaikuttavuuden kehittäminen. Traderuncadi . 2. Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveyspalvelujen hallinnon ja organisoinnin kehittäminen.

Hankkeen esite luettavissa tästä

Toimenpiteet:

Hankkeen toimenpiteet jakautuvat kolmen kärkihankkeen alle. Kärkihankkeita ovat sote-palveluiden suurkuluttajien hallinta, laitosvaltaisuuden vähentäminen ja omahoidon kehittäminen. Lisätietoja: ks. Ajankohtaista, Seminaarit ja Tiedotteet.

Hallinnointi: Hanketta hallinnoi Päijät-Hämeen liitto ja sitä rahoittaa Kuntayhteistyön tuki-hanke sekä Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä.

Ohjausryhmä

Lisätietoja toimintaympäristöstä:

Peruspalvelukeskus Aava

Heinolan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut

Lahti, Sosiaali- ja terveyspalvelut

Peruspalvelukeskus Oiva

Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Päijät-Hämeen liitto

Päijät-Hämeen maakunta

 

Ajankohtaista

Taustaa

Tiedotteet

Seminaarit
Projektipäällikkö:
Arja-Tuulikki Wilén, HT, KL
GSM+358 44 3719 465
arja-tuulikki.wilen(at)paijat-hame.fi