Smart Cities in Smart Regions 2016 -konferenssi Lahdessa

Maija Väkeväinen - 13.01.2016

SmartCities_logo

Smart Cities in Smart Regions- kansainvälinen konferenssi järjestetään 10.5.–12.5.2016 Lahden Sibeliustalolla. Lahden ammattikorkeakoulu järjestää yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa aluekehityskonferenssin, joka kokoaa alueen toimijoiden kanssa yhteen alueelliset ja kansainväliset aluekehitys- ja korkeakoulutoimijat. Konferenssi tulee olemaan merkittävä alueellisen yhteistyön foorumi, joka vahvistaa alueen kansainvälistymistä, Lahden vahvaa ympäristöosaamista ja tekee näkyväksi Lahden älykkään erikoistumisen mallia ja teemoja.

Ohjelma rakentuu kansainvälisesti merkittävien puhujien ja asiantuntijoiden puheenvuoroista sekä kohdevierailuista, jotka jakautuvat kolmeen pääteemaan: Tulevaisuuden aluekehitys, Asukkaat ja kestävä kaupunkikehitys sekä Älykäs teollisuus ja innovaatiot.

Oman esityksesi voit saada mukaan jättämällä abstraktin hakuun 14.2.2016 mennessä. Haussa on niin tieteellisiä tutkimuksia kuin käytännön hankkeita ja yritysesimerkkejä.

Lisätietoa konferenssista ja apua esitysehdotuksen jättämiseen löydät Smart Cities in Smart Regions 2016 -konferenssin nettisivuilta tai laittamalla postia osoitteeseen: smartlahti@lamk.fi

Smart Cities in Smart Regions -konferenssi tekee näkyväksi Smart and Clean – ajattelua Lahden seudulla. Tarkoituksena on tuoda akateemiset ja käytännön osaajat yhteen jakamaan tietoa aluekehityksen Smart City -ratkaisuista, osallistumaan yhteisöllisiin työpajatyöskentelyihin sekä rakentamaan yhteistä visiota tulevaisuuden älykkäästä kaupungista.