Suomi100Forum ehdolla vuoden kokoukseksi

Maija Väkeväinen - 23.01.2018

Torstaina järjestetään Helsingin messukeskuksessa messu- ja tapahtumaosaamisen palkintogaala Mesoaja 2018.

Vuoden kokous -kategoriassa ehdokkaana on Lahdessa maaliskuussa järjestetty Suomi100Forum, joka oli osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. 

Kilpailussa Suomi100 Forumia kuvataan:

Tulevaisuuden liiketoiminnan, työn, osaamisen ja yrittäjyyden visioita innovatiivisesti peilaava tapahtuma. Tapahtuma toteutettiin teemakeskustelujen ja puheenvuorojen muodossa, kahden päivän ja kahdeksan eri teeman kautta uudella tapaa tilannehuoneissa, jotka oli rakennettu samaan fyysiseen tilaan. Teemakeskustelut toteutettiin uudenlaisella Tilannehuone –ryhmätyöskentelymallilla. Sekä tilaisuuden fyysinen rakenne että sisällöllinen toteutus poikkesivat perinteisestä seminaarimallista, haastoi osallistujia aktiiviseen mukana oloon ja yhdisti erilaisia näkökulmia, eri sukupolvia sekä ajattelumalleja. Haastajaorganisaatiot toivat teemapöytiinsä keskeisiä teemoja puhujien sekä osallistujien pohdittaviksi. Tilaisuus oli suunnattu sekä alueen elinkeinoelämälle sekä korkeakoulumaailman edustajille ja opiskelijoille, osallistujia oli noin 450.

Tapahtuman pääjärjestäjä on Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy. Foorumi järjestetään yhteistyössä Lahden seudun yrittäjäjärjestöjen ja korkeakoulujen kanssa. Mediakumppaneitamme ovat YLE ja Etelä-Suomen Sanomat.

Mesoaja 2018