Syksyn hämäläiset huikopalat Vellamomenulle

Asta Kortesaari - 02.09.2015

Vellamo-huikopalat ovat Vellamoravintoloiden pikkusyömäpaloja, joita ravintolat käyttävät erilaisissa tilanteissa – alkuruokavalikoimana cocktailtilaisuuksissa tai kokoustarjoiluissa.
”Vellamoravintoloiden perusajatukseen kuuluu, että ruoka on mahdollisimman pitkälle lähialueen tuottajien raaka-aineista valmistettua. Näin on myös huikopalojen kohdalla”, kertoo keittiömestari Ville Penttilä Lahden Seurahuoneelta.

Syksyn sadon Vellamoravintoloiden keittiömestarit ovat luoneet pieniksi makupaloiksi, joita esitellään perjantaina. Makuja saa maistella myöhemmin ravintoloiden Vellamomenuilta.

”Seurahuone tarjoaa maisteltavaksi toisena huikopalanaan ruokamaailmassa pinnalla olevan trendin mukaisesti puuroa. Tässä kuitenkin makeana jälkipalana. Kuohkeaksi vatkattu Tuloiselan marjatilan vadelmista ja Vääksyn Myllyn tummasta mannasta keitetty vaniljainen vispipuuro on makea ja kevyt vaihtoehto vaikka kokouksen kahvitauolla tai pieneksi piristykseksi illanistujaisten lomassa”, Ville Penttiä kertoo.
”Niin, ja lähiruokaa se on ehdottomasti.”

LISÄTIETOJA VELLAMOMENUSTA

www.vellamomenu.fi

Vierumäki Ravintolat
keittiömestari Markku Kekkonen p. 03 8424 1070

Ravintola Roux
keittiömestari Sami Häkkinen, p. 010 279 2930

Linna Hotelli
Linnanrouva Päivi Koskela, p. 0400 953031

Lehmonkärki
Yrittäjä, keittiömestari Marjo Yrjölä, p. 03 766 6330

Lahden Seurahuone
keittiömestari Ville Penttilä, p. 044 4710 981

Maaseuturavintola Hollolan Hirvi
yrittäjä, keittiömestari Ville Pukero, p. 040 5053 357

http://www.paijat-hame.fi