Tapio Ojanen Päijät-Hämeen liitosta Liikennevirastoon

Maija Väkeväinen - 12.06.2018

Erityisasiantuntija Tapio Ojanen eroaa toimestaan siirtyessään hoitamaan Liikenneviraston ylitarkastajan virkaa 7.8.2018 alkaen. Sitä ennen Ojanen lomailee, ja häen viimeinen työpäivänsä Päijät-Hämeen liitossa on 21.6.2018.

Aluesuunnittelupäällikkö Riitta Väänänen iloitsee siitä, että Ojanen valittiin ylitarkastajan tehtävään, mutta harmittelee vahvan asiantuntijan lähtöä. Erityisasiantuntija on merkittävässä roolissa monessa meneillään olevassa tai piakkoin käynnistyvässä prosessissa. Näitä ovat mm. maakuntauudistuksen liikenteen palvelukokonaisuuden valmistelu, Päijät-Hämeen liikennejärjestelmäsuunnitelman päivittäminen sekä jätteenkäsittelyalueen vaihekaava. Väänänen kuvaa Ojasta erinomaiseksi ”sillanrakentajaksi” monissa tilanteissa, niin kuntien välisissä yhteishankkeissa kuin luottamushenkilöiden kanssa toimittaessakin.

Maakuntahallitus myönsi eilen Ojaselle eron ja kiitti häntä ansiokkaasta työstään. Ojanen puolestaan toteaa: ”Nämä ovat olleet erittäin monipuoliset ja mielenkiintoiset kahdeksan vuotta. Harvassa paikassa pääsee hoitamaan näin laaja-alaista tehtävää asiantuntijana. Jään lämmöllä muistelemaan Päijät-Hämettä ja päijäthämäläisiä.”

Ojaselle haetaan seuraajaa aluesuunnittelun ja tutkimuksen vastuualueelle ja Päijät-Hämeen liitto avaa erityisasiantuntijan tehtävän haettavaksi lähiaikoina.

 

Lisätietoja

Riitta Väänänen, aluesuunnittelupäällikkö
riitta.vaananen@paijat-hame.fi
puh. 040 531 7628